Partners

Bij Jaloezieenspecialist.nl geloven we in samenwerkingen en partnerships om onze klanten de beste producten en service te kunnen bieden. Daarom werken we samen met een aantal toonaangevende partners in de raamdecoratie en interieurbranche.

Een van onze belangrijkste partners is BMfabrics. Als marktleider in raamdecoratie biedt BMfabrics hoogwaardige kwaliteit en innovatieve oplossingen. Samen met BMfabrics kunnen we onze klanten een breed scala aan producten aanbieden, zoals horizontale en houten jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen en nog veel meer.

Een andere belangrijke partner van Jaloezieenspecialist.nl is Grosfillex. Grosfillex is gespecialiseerd in hoogwaardige wandbekleding en biedt oplossingen op maat voor elke situatie. Met Grosfillex hebben we de mogelijkheid om onze klanten producten aan te bieden die zowel functioneel als stijlvol zijn, en die bovendien eenvoudig te monteren zijn.

Daarnaast werken we ook samen met HDMHDM is gespecialiseerd in akoestische panelen en biedt een breed scala aan hoogwaardige en duurzame producten. Met HDM kunnen we onze klanten oplossingen bieden voor ieder ruimte in het huis.

Tot slot hebben we ook een partnership met Vouwdeurspecialist. Vouwdeurspecialist is gespecialiseerd in vouwdeuren en biedt innovatieve producten die onze klanten in staat stellen om hun kozijn of muur op een stijlvolle en praktische manier te plaatsen. Samen met Vouwdeurspecialist bieden we een breed scala aan producten aan, zoals vouwdeuren, schuifdeuren en meer. 

Kortom, onze partners spelen een cruciale rol in het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Dankzij deze samenwerkingen zijn we in staat om onze klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van raamdecoratie en interieurinrichting.

BMfabrics Grosfillex logoHDM logovs