Over ons

Welkom in de wereld van Jaloeziespecialist.nl

We waren de eerste gespecialiseerde online winkel voor jaloezieën en sindsdien zijn we razend snel gegroeid. Met ons ruime ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat je van begin tot eind de best mogelijke klantervaring krijgt. Moeiteloos je mooiste huis inrichten met jaloeziespecialist.nl. Wij geloven dat raamdecoratie simpel, gemakkelijk en vooral leuk moet zijn.

✔ Waarom is jaloeziespecialist.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle producten worden bij ons op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Onze service wordt door klanten beoordeeld met een 9,1.

✔ Breed assortiment met de beste raambekleding.

Jaloeziespecialist.nl verkoopt een breed assortiment hoogwaardige kwaliteit raambekleding. Raamdecoratie is de maker van sfeer binnenshuis. Voor elk raam hebben we de juiste oplossing omdat we vinden dat elk raam een gordijn verdient. De experts van jaloeziespecialist.nl kunnen u advies, metingen en installaties op maat geven en u volledig uw huis inrichten. U heeft er geen omkijken naar en kunt met een gerust hart genieten van een perfect passende raamafwerking.

✔ De grootste online winkel voor jaloezieën.

We houden van wat we doen, en we zijn er trots op de grootste online winkel voor jaloezieën in Nederland. Door een ongelooflijke klantenservice te bieden en vervolgens alles speciaal voor u te maken, hebben we kwaliteit en betaalbaarheid in perfecte harmonie gecombineerd. Precies wat je nodig hebt als het tijd is om je huis weer te laten glimlachen.

✔ Missie en Visie.

Het is onze missie om klanten te helpen het huis te creëren waar ze altijd van hebben gedroomd. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, dat vinden wij vanzelfsprekend. Onze klantenservice is je daarom altijd graag van dienst.

Vanaf het moment dat je contact opneemt tot het magische moment dat je een stapje terug doet en het eindresultaat bewondert, zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Je verwacht natuurlijk mooie jaloezieën, raambekleding en gordijnen, perfect op maat gemaakt. Dat is vanzelfsprekend bij jaloeziespecialist.nl. Bij ons krijgt u het beste advies over de perfecte oplossing voor uw ruimte en we werken altijd binnen uw budget.

✔ Hoge kwaliteit en vakmanschap. 

Onze producten worden gekenmerkt door kwaliteit en vakmanschap. Terwijl ze er luxueus uitzien met duizenden stijlen, stoffen en kleuren die worden aangeboden, zijn we ervan overtuigd dat onze online selectie van op maat gemaakte of standaard maten jaloezieën, raamdecoratie, raambekleding en  gordijnen.